Zwemvaardigheid

Kinderen die dol zijn op zwemmen kunnen bij zwemschool de Krabbelaar verder na het behalen van het Zwem-ABC. De zwemvaardigheid kan worden verbeterd met de Zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3. Zeker voor jongen kinderen die het Zwem-ABC hebben gehaald, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen.

Tijdens zwemvaardigheid leer je nieuwe vaardigheden als: vlinderslag, samengestelde rugslag en keerpunten maar ook de borst- en rugcrawl komen natuurlijk weer aan bod. Maar ook een stukje balvaardigheid, survival en onderwateroriëntatie.

Op dit moment hebben we deze lessen niet beschikbaar, maar geef je gerust op, zodra we een klein groepje bij elkaar hebben starten we deze lessen weer.

Muntendam
Lestijd nader te bepalen
Muntendam
Zwemvaardigheid€ 13,50 (10 kinderen)
Inschrijfgeld€ 16,50

Zwemmen met een Glimlach

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.