Zwem-ABC Stadskanaal

Bij zwemschool de Krabbelaar bieden we zwemlessen aan in Stadskanaal, Muntendam en in Assen. Drie centraal gelegen locaties welke makkelijk bereikbaar zijn. Onze zwemschool staat voor zwemmen met plezier, betrokkenheid en een positieve benadering. Onze reguliere groepen bestaan uit maximaal 10 kinderen, we bieden plusgroepen aan met maximaal 5 kinderen en ook 1 op 3 lessen behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de zwemlessen ondersteunen wij de beginnende zwemmers met een drijfpak, deze ontvang je de eerste les Gratis.

Als team vinden wij het belangrijk goed te communiceren met de ouders. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste lesgevers en bieden we toegang tot een online leerlingvolgsysteem, zodat jij als ouder altijd op de hoogte bent van de voortgang.  Naast dat we kinderen veel plezier bieden in de zwemles werken we,  “ter motivatie” met een motivatie systeem, “de Puzzel”. Bij behoorde puzzelstukjes ontvangen de kinderen op hun eigen niveau.

Bij zwemschool de Krabbelaar, direct starten geen wachtlijsten, zwemlessen het hele jaar door en de les opnieuw plannen als het even niet lukt!

Zwemmen met een Glimlach

Lestijden Stadskanaal

maandag14.00-19.00 uur
dinsdag14.00-20.00 uur
woensdag12.30-19.00 uur
donderdag14.00-20.00 uur
vrijdag14.00-20.00 uur
zaterdag7.45-19.00 uur
zondag7.45-19.00 uur

Tarieven Stadskanaal

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Iedereen, zowel jong als oud maakt zijn eigen stappen, in zijn of haar eigen tempo, daarom werken wij bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een persoonlijke benadering. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.