Zeemeermin Zwemmen

Zeemeerminzwemmen 1
Altijd al eens willen leren zwemmen als een zeemeermin? Al na de basiscursus van 4 lessen word jij een echte zeemeermin of zeemeerman.  Je leert zwemmen met een echte zeemeerminstaart, gaat duiken naar zeedieren en zeemeerminkunstjes uitvoeren.  De laatste vijf minuten van de les mogen de kinderen vrij spelen zonder staart. De laatste les staat in het teken van het zeemeermin diplomafeest en ontvang je je unieke zeemeermin zwemdiploma 1

Zeemeerminzwemmen 2
Wauw, waren de eerste 4 zeemeerminlessen leuk en kon je er geen genoeg van krijgen? Geef je dan op voor Zeemeerminzwemmen 2, een vervolg op het eerste diploma. Je leert nog meer kunstjes! En uiteraard ontvang je je tijdens het zeemeermin diplomafeest weer een uniek diploma.

Leeftijd zeemeermin zwemmen
Om een zeemeermin te kunnen worden, moet je wel al je minimaal je B-diploma hebben gehad en 6,5 jaar zijn. Ook kinderen van 10 jaar en ouder die alleen een A-diploma bezitten zijn welkom. Natuurlijk kunnen kinderen die elders hun diploma gehaald hebben ook lekker meedoen.

We hebben staarten in vele kleuren en maten, heb je een eigen staart? Neem deze gerust mee!

4 lessen 50 min.€ 50,-

Zwemmen met een Glimlach

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.