Samen Zwemmen

Tijdens onze oefenuurtjes op de locatie Muntendam mogen de kinderen van De Krabbelaar GRATIS oefenen onder begeleiding van een betalende ouder. Tijdens dit uur kunnen alle vaardigheden worden geoefend, zowel met als zonder drijfpak. Materialen welke eventueel nodig zijn, zijn vrij beschikbaar. Daarnaast is er natuurlijk ruimte ook samen ook even te spelen!

De oefenuurtjes vinden plaats naast onze zwemlessen, daarom is er altijd een zwemdocent beschikbaar voor een korte vraag.

Inschrijven voor het oefenuurtje kan via de persoonlijke pagina, je vindt de inschrijflink onder de scores bij het kopje: toelichting mijnzwemscore.

Krabbelaar leskinderenGRATIS
Begeleidende ouder€ 4,-

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.