Zwem-ABC Muntendam

Bij zwemschool de Krabbelaar bieden we zwemlessen aan in Muntendam en in Stadskanaal. Twee centraal gelegen locaties welke makkelijk bereikbaar zijn. Onze zwemschool staat voor zwemmen met plezier, betrokkenheid en een positieve benadering en daarom werken wij in kleine groepen tot max 9 kinderen. Tijdens de zwemlessen ondersteunen wij de beginnende zwemmers met de EasySwim. Een drijfpak die je bij de eerste zwemles Gratis ontvangt.

Als team vinden wij het belangrijk goed te communiceren met de ouders. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste lesgevers en bieden we toegang tot een online leerlingvolgsysteem, zodat jij als ouder altijd op de hoogte bent van de voortgang.  Naast dat we kinderen veel plezier bieden in de zwemles werken we,  “ter motivatie” met een motivatie systeem, “de Puzzel”. Bij behoorde puzzelstukjes ontvangen de kinderen op hun eigen niveau.

Bij zwemschool de Krabbelaar, direct starten geen wachtlijsten, zwemlessen het hele jaar door en de les opnieuw plannen als het even niet lukt!

Zwemmen met een Glimlach

Lestijden Muntendam

Tarieven Muntendam

*EasySwim wordt éénmalig gratis verstrekt

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Iedereen, zowel jong als oud maakt zijn eigen stappen, in zijn of haar eigen tempo, daarom werken wij bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een persoonlijke benadering. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.