FloatFit® HITT

Floatfit® is een High Intensity Interval Training (HIIT). HIIT training is gebaseerd op kortdurende hoge intensiteit intervaloefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. De Floatfit® lessen worden gegeven in lessen van een half uur, omdat een les intensief is.

Wil jij meedoen met een super leuke, uitdagende, maar ook zeker gezellige les? Ongemerkt spieren trainen, waarvan je het bestaan niet eens wist? Werken aan je core stability, je houding en balans verbeteren? Dan is Floatfit® de les voor jou!

Tijdens de FloatFit®  lessen kun je het beste sportkleding dragen die nauw gesloten zit aan het lichaam, geen katoen. Het is erg intensief en je snapt met een bikini en al die explosieve bewegingen?  Je staat tijdens de Floatfit® les namelijk grotendeels op de drijvende mat’ Aquabase’ in tegenstelling tot de andere aquasporten waarbij je de gehele les in het water verblijft. Wil jij jezelf een voldaan gevoel geven en je optimaal fit voelen? Kom dan snel langs voor een GRATIS proefles!

Muntendam
maandag19.45-20.30 uur
Muntendam
ProeflesGRATIS
Per maand (1x p/wk)€ 38,- 45 min.

Zwemmen met een Glimlach

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.