(Juf) Hinke

Mijn naam is Hinke en voor veel kinderen, juf Hinke, samen met Wilco ben ik de eigenaar van de zwemschool.  Sinds 2005 geef ik al zwemles, dit doe ik vanuit mijn hart, waar ik het onwijs belangrijk vind dat alle kinderen gezien worden.  In 2011 heb ik een zwemschool overgenomen van 80 kinderen, wat inmiddels is uitgegroeid tot twee bloeiende locaties.

Zwemles geven blijft een fantastisch proces, je ziet dat kinderen ‘vriendjes’ worden met het water. Vervolgens die trotse gezichten iedere les weer: “Kijk eens juf wat ik al kan!” Geweldig. Zelf geen ik geen AquaFitness lessen, maar gelukkig heb ik een aantal collega’s die dit met veel bevlogenheid doen.

Kernwaarden binnen de zwemschool zijn voor mij echt verbondenheid en betrokkenheid. Dit is ook de reden dat ik naast zwemles geven, graag meedenk met de klant die een vraag heeft of vraagt om wat extra puzzelwerk.

Kan ik iets voor je doen? Laat het dan weten. Hopelijk tot gauw.

Wilco

Mijn naam is Wilco, samen met Hinke ben ik de eigenaar van de zwemschool. Ik ben binnen de zwemschool onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud en de gehele technische installaties.

Heb je ideeën hoe we bepaalde aspecten beter kunnen organiseren laat het me gerust weten, ik hou me graag bezig met het verbeteren van.

We staan graag voor je klaar!

Wij, Wilco en Hinke zijn dan wel de eigenaren van de zwemschool, maar we doen dit zeker niet alleen. We zijn met een team van geweldige collega’s, waar ieder doet waar hij/zij goed in is. Van het geven van zwemlessen, tot de schoonmaak, je helpen aan de telefoon dan wel het houden van toezicht, het geven van AquaFitnesslessen, het begeleiden van kinderfeestjes, baby-peuterlessen, wij zijn van alle markten thuis. Hopelijk zien we je snel!