Snorkel Zwemmen

Mijn kind heeft zijn Zwem-AB(C) gehaald en wil je dolgraag verder met de zwemsport? Dan kan! Een uitdagend lesprogramma volgen door de wereld van een duikbril kan met het Snorkel Zwemmen bij zwemschool de Krabbelaar. Kinderen leren met dit lesprogramma goed om te gaan met een duikbril en de snorkel en ervaren hoe bijzonder de wereld is onder water.

Het lesprogramma
De lessen zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen en elementen w.o.:  het opzetten van een duikbril, het aantrekken van de zwemvliezen, het ademhalen door de snorkel en natuurlijk onderwater zwemmen en kijken met behulp van een duikbril en snorkel.

Er zijn drie officiële snorkeldiploma’s van de NRZ te behalen. Het snorkeldiploma is een echte toevoeging  voor de kinderen, wat is er nu leuker dan te genieten onderwater?

Op dit moment hebben we deze lessen niet beschikbaar, maar geef je gerust op, zodra we een klein groepje bij elkaar hebben starten we deze lessen weer.

Zwemmen met een Glimlach

Muntendam
nader te bepalen
Muntendam
Survival en snorkelen€ 12,20 (10 kinderen)
Inschrijfgeld€ 16,50

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.