Een échte vriend van het water

Bij zwemschool de Krabbelaar in Muntendam, Stadskanaal en Assen kunnen kinderen al vanaf 4 maanden starten. Vroeg?! Het is nooit te vroeg om kinderen vertrouwd te doen raken met water en daarom mogen kinderen vanaf 4 maanden starten met baby-peuterzwemmen vanaf 2,5 jaar met PeuterSurvival en vanaf 4 jaar met de zwemlessen.

 Wij handteren zwemmethode waarbij plezier en betrokkenheid voorop staat en in de praktijk de lesprogramma’s zo zijn samengesteld dat kinderen en ouderen zich gezien stap voor stap mogen ontwikkelen. In ‘zwembadland’ kun je kiezen uit een breed scenario aan zwemdiplomalijnen en wij kiezen er voor om de diploma’s uit te geven van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zwemmen met een Glimlach

Zwemlessen

Bij zwemschool de Krabbelaar kun je lessen zwemlessen volgen in Muntendam, Stadskanaal en Assen. Jouw kind leert spelenderwijs zwemmen. Spelen is namelijk iets van jonge kinderen het allerliefste doen en is voor hen dan ook dé manier om te leren. We zorgen daarom voor uitdagende oefeningen en gebruiken allerlei materialen.

Naast de reguliere zwemlessen bieden wij ook de mogelijkheid tot plusgroepen, privélessen en opfrislessen. Dit wanneer jij als ouder het traject wilt versnellen of wanneer het kind erbij gebaad is nog meer steun en vertrouwen te ervaren. Wij vinden het als team belangrijk dat het kind zich als een ‘vis in het water voelt’ en met onze zwemlessen zorgen we voor een leven lang zwemplezier!

Verder na C?

Plezier in het water, dat vinden wij het aller belangrijkste.  Na het behalen van het Zwem-ABC kun je natuurlijk lekker blijven zwemmen bij ons. Denk daarbij aan zeemeermin zwemmen, survival-, snorkel- en of zwemvaardigheidslessen.

Ben jij een échte waterrat? Dan zijn deze lessen bij zwemschool de Krabbelaar zeker weten iets voor jou. Je vriendje redden, een vlinderslag leren, zwemmen met een snorkel of met een echte zeemeerminstaart. Wil jij gebruik maken van de lessen? Kom gerust een GRATIS proefles volgen bij een survival-, snorkel- of zwemvaardigheidsles.

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een persoonlijke benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.