Privé zwemlessen

Niemand valt buiten de boot tijdens onze zwemlessen. Ook wanneer er sprake is van leer- of ontwikkelingsproblemen of andere uitdagingen.  We werken ook in kleine groepjes van max. 3 kinderen. De lesduur is 30 minuten.

Samen met de docent wordt gekeken naar waar de mogelijkheden liggen en wordt een persoonlijk lesplan opgesteld. Deze kan tussentijds worden bijgesteld, omdat het soms moeilijk in te schatten is welke mogelijkheden al dan niet haalbaar zijn. Er wordt toegewerkt naar een zo hoog mogelijk haalbare mate van zwemveiligheid en zwemvaardigheid. Afhankelijk van de voortgang en de vorderingen wordt er voortdurend gekeken of er kan worden doorgestroomd naar de ‘reguliere’ groepen. Dit gebeurt in overleg tussen ouder en docent.

Zwemmen met een Glimlach

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Iedereen, zowel jong als oud maakt zijn eigen stappen, in zijn of haar eigen tempo, daarom werken wij bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een persoonlijke benadering. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.