Leren zwemmen doen we samen!

Leren zwemmen is een prachtig proces wat we samen doen, wij als zwemdocenten, met jou als ouder en je zoon/dochter. Leren zwemmen, waarbij de eerste stap is, wennen aan water begint al thuis: onder de douche, in bad of samen een middag recreatief zwemmen.

Kom op tijd naar de zwemles, bekijk maandelijks de vorderingen op de persoonlijke pagina en kom gezellig bij het bad als we kijklessen hebben. Moet je hier op wachten als je een vraag hebt? Nee natuurlijk niet! Er staat altijd een stoel voor je klaar om er een les bij te komen zitten of kom de eerste 5 of laatste 5 minuten van de les even bij ons langs. We vinden het fijn dat de lijntjes kort zijn en je mag van ons verwachten dat als er iets is vanuit onze kant dat we dit via de persoonlijke pagina laten weten of zelf even bij je komen na afloop van de les.

Kom gerust ook gebruik maken van onze oefenuurtjes. Wat je kunt oefenen? Kijk gerust op de persoonlijke pagina of overleg even met ons. Het aanleren van de schoolslag mag je aan ons over laten ;).

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.