Banen Zwemmen

Lekker ongestoord banen zwemmen kan bij zwemschool de Krabbelaar. Op onze locatie in Muntendam, Stadskanaal en Assen kun je comfortabel en op je eigen tempo banen zwemmen. Op je eigen tempo en op een veilige manier werken aan je conditie, spierkracht en gezondheid.  Naast dat baantjes zwemmen voelt als een stukje vrijheid is het ook dé manier om af te vallen. Je traint namelijk op een lage hartslag en op deze manier verbrand je veel vet.  Of je nou wilt ontspannen, ontstressen of lekker aan je spieren wilt werken? Onze baden bieden tal van mogelijkheden!

Zwangerschapszwemmen
Banen zwemmen tijdens de zwangerschap is één van de weinige sporten die je gedurende de gehele zwangerschap kunt blijven beoefenen. Door de opwaartse kracht van het water voel je jezelf gewichtloos en één met de baby in je buik. Geen overbelasting en onnodige druk op de bekken, buik en de rug.

Zwemmen om gezondheidsredenen
Zwemmen in onze baden van Muntendam: 29, Stadskanaal 32 en Assen 33 graden warm water is zeer geschikt voor reumapatiënten en mensen met een blessure. Het warme water vermindert stijfheid en is rustgevend.

Zwemmen met een Glimlach

Banen zwemmen

Banen zwemmen Muntendam

Banen zwemmen Stadskanaal

Banen zwemmen Assen