Puzzelen als beloning en stimulering

Hoe leuk is dat?! Puzzelen en tegelijk met je ontwikkeling bezig zijn. Je kind staat op het punt om te beginnen met zwemles of is net gestart bij zwemschool De Krabbelaar, waar het motto is: zwemles met een Glimlach! Een onderdeel van de zwemlessen is de  stimulerings- en beloningspuzzel die ter motivatie dient om de inzet van de kinderen te vergroten.

Onderdeel van ons motto: zwemles met een lach, is de puzzel, deze dient als extra motivatie voor de kinderen om hun inzet te vergroten.

Zwemmen met een Glimlach

Hoe het werkt

Tijdens het Zwem-ABC traject kunnen de kinderen puzzelstukjes verdienen. Belangrijk hierbij is dat de puzzelstukjes individueel worden uitgereikt op het moment dat je kind het daarbij horende leerdoel heeft behaald, waarbij dus ook de volgorde van stukjes kan verschillen.

De puzzelstukjes worden dus niet groepsgewijs uitgedeeld. Wanneer de krab compleet is, komt je kind binnen afzienbare tijd in aanmerking voor het proefzwemmen.

Wanneer je zoon/dochter een puzzelstukje verdient, kun je terug vinden op je persoonlijke pagina, je vindt het overzichtje onder de scores bij het kopje: toelichting mijnzwemscore.

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.