Zwemdocent (15-20 uur)
en een invaller (m/v)

Zelfstandig en passievol

Zwemles geven aan kinderen. Een nieuwe groep kinderen komt binnen. De emotie is af te lezen aan de gezichten: ‘kan niet wachten’ maar ook spannend een vreemde juf, nieuwe kinderen, maar mama mag er wel bij zitten. Kennismaken, geruststellen en in het water! We leren alle kinderen zwemmen maar de manier waarop wij dat doen is met passie, innovatief en oplossingsgericht en kijken naar de mogelijkheden van het kind.

Wij zijn Zwemschool De Krabbelaar en hebben locaties: in Muntendam en Stadskanaal. Wij geven op beide locaties: zwemlessen, Peuter Survival, AquaFitnesslessen en recreatief/banen zwemmen. In de schoolvakanties zijn wij ook gewoon open omdat het bij leren zwemmen belangrijk is dat je dat ieder week doet en dus gaan alle activiteiten gewoon door.

Wij zijn een jong en gedreven team docenten en zoeken: een bevlogen, gekwalificeerde zwemonderwijzer(s) en invaller(s), die met dezelfde passie zijn of haar werk doet.

Wij zoeken collega’s met dezelfde passie voor dit vak die vernieuwend durven te zijn.

Wij vragen daarnaast:

• Zwemlessen worden niet tijdens schooltijden gegeven daarom wordt er door ons ook ’s avonds en in de weekenden les gegeven;
• Veiligheid staat op 1, dus bij voorkeur ben je in bezit van een geldig EHBO diploma en certificaat Zwemmend Redden voor Zwembaden.

Wij bieden:

• Een uitdagende werkomgeving waarin je zelf initiatief mag nemen om het iedere dag beter te doen en waarin er ruimte is om jezelf te ontwikkelen;
• Een marktconform salaris volgens de CAO zwembaden;
• Begeleiding door wie je wordt uitgedaagd. Goede werksfeer in een enthousiast team;
• Scholingsmogelijkheden zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen;
• Tegemoetkoming in de reiskosten.

Herken jij je in dit profiel en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je beknopte brief met een uitgebreide CV per e-mail naar: info@dekrabbelaar.nl.

Twijfel je nog en heb je vragen neem dan contact op met eigenaar Hinke van der Veen: 06-55212143.