Survival Zwemmen

Mijn kind heeft zijn Zwem-ABC gehaald en wil je dolgraag verder met de zwemsport? Dan kan! Een uitdagend lesprogramma waar het gaat om te kinderen op een speelse manier leren hoe ze moeten overleven in het water of hoe ze anderen kunnen redden uit het water. Overlevingstechnieken die kinderen leren zijn o.a.: drijven door op een plastic zak en je eigen broek of regenjas.

Het lesprogramma
Naast dat je kind leert zich zelf te redden in het water leert hij/zij ook de technieken om andere te redden uit het water. Dit wordt geoefend met behulp van onderdelen als; werpzakken, een reddelingsklossen en een duikpop waar je mee moet zwemmen. Ook improvisatie behoord tot de onderdelen om in om zo in onverwachte situaties goed te kunnen optreden. Denk hierbij aan een persoon die in het water drijft en uit het water getrokken moet worden.

Er zijn drie officiële survivaldiploma’s van de NRZ te behalen. Het survival diploma is een echte toevoeging  op de zwemveiligheid van het kind. Ze worden er sterker van, weten te handelen in onverwachte situaties en daarnaast is het natuurlijk gewoon SUPER leuk!

Zwemmen met een Glimlach

Muntendam
vrijdag15.30-16.30 uur
Muntendam
Survival en snorkelen€ 12,20 (10 kinderen)
Inschrijfgeld€ 16,50

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.