Intensief trainen zonder blessures!

Voel je krachtig, fit en gezond. Aquasport is de manier om de conditie en spieropbouw van je lichaam te trainen zonder overmatige belasting. Een bijkomend voordeel van sporten in het water is namelijk dat je weerstand ervaart bij beweging en geen overbelasting hebt op je gewrichten. Ideaal dus voor iedere leeftijd.  Je hebt bij ons de keuze uit; AquaFitness en FloatFit® HITT.

Bij ons zijn alle lessen laagdrempelig en bovenal gezellig. Wij vinden het belangrijk dat jong en oud zich op zijn/haar gemak voelt en daarom passen wij ons aan bij het persoonlijke niveau. Niemand is de betere of mindere, ‘ we voelen ons lichaam en doen wat goed voelt ‘ dat is ons motto.

Zwemmen met een Glimlach

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.