Easy Swim

Bij zwemschool de Krabbelaar maken we gebruik van de EasySwim om de beginnende zwemmer te ondersteunen. De EasySwim lesmethode is zo ontwikkeld dat het aansluit op de wijze hoe kinderen leren en informatie tot zich nemen. Het drijfpak draagt bij aan een positieve waterbeleving omdat de kinderen zich comfortabel en veilig voelen in het water.  Deze unieke zwemmethode is een verrijking en innovatie voor recreatief als professioneel te gebruik. Bij onze zwemschool ontvang je éénmalig een gratis EasySwim tijdens de eerste les.

Kort samengevat EasySwim staat voor verrijking, plezier en hoogwaardige kwaliteit die een positieve bijdrage leveren aan het zwemcomfort. De EasySwim lesmethode sluit aan bij de wijze waarop jonge kinderen leren en zal dus veelal leiden tot een sneller resultaat.

Zwemmen met een Glimlach

Met plezier de sprong nemen

Een blijvende herinnering aan een geweldige zwemtijd dat is wat jong en oud ervaart bij zwemschool de Krabbelaar. Persoonlijk maakt iedereen, zowel jong als oud een andere ontwikkeling door. Bij zwemschool de Krabbelaar werken we met kleine groepen en een sensitieve benadering zodat iedereen kan leren op zijn eigen niveau. Letterlijk met plezier de sprong nemen naar het volgende niveau.